Activiteiten op BSO Zeist

A

Wanneer u weer wat meer dagen in de week gaat werken, is het soms fijn om uw kinderen niet iedere keer naar de oppas te brengen. Natuurlijk zijn opa en oma de beste oppas die er is, maar deze zijn niet altijd beschikbaar. Wanneer u geen oppas kan vinden voor uw kinderen, bent u bij de BSO Zeist altijd aan het juiste adres. We proberen u altijd te helpen als het aankomt op het opvangen van uw kinderen. Alle werkdagen in de week bent u van harte welkom in onze kinderopvang. Wilt u meer weten over wat we zoal doen op de kinderopvang, lees dan rustig verder.

Activiteiten op BSO Zeist

We hebben verschillende activiteiten die we uitvoeren bij BSO Zeist. Zo proberen we uw kinderen eerst even te laten ontspannen na een chaotische schooldag. Ze komen even lekker tot rust en daarbij kunnen ze even lekker met ons en met elkaar kletsen over hun dag op school. Daarna krijgen ze van ons de ruimte om even lekker buiten te rennen en te spellen. Wanneer er dan nog een aantal kinderen huiswerk moeten maken, kunnen ze dat ook altijd even binnen. Nu zijn er natuurlijk ook altijd kinderen die nog even naar een vereniging of muziekles moeten. Die kunnen wij mits het in hetzelfde dorp is als de BSO altijd even afgooien en weer ophalen.

Ruime openingstijden

Het is te begrijpen dat u uw kinderen vroeg in de ochtend af wil gooien en daarna ook weer redelijk laat ophalen. De meeste werktijden zijn nu eenmaal van half 9 tot 5. Dus wanneer u eindelijk een keer in de plaats van bestemming aankomt, moet hij wel goed te bereiken zijn en ook goed te vinden. Het voordeel van onze opvang is dat we veel locaties hebben door de bilt heen. Dus er zit er altijd wel een BSO Zeist in de buurt van uw huis.