Schilderskleding aanbieding

S

schilderskleding wat is belangrijk?

Net zoals je als schilder steeds de juiste primer kiest, is ook voor je werkoutfit de basis belangrijk. Wij bieden een topkeuze aan moderne, functionele & comfortabele beroepskleding voor schilders. Maar waar denk je aan bij de aanschaf van een schilders werkbroek?

Hou er rekening mee dat een goede kwalitatieve witte schilders werkbroek aan een aantal voorwaarden voldoet:

Heeft de schilderswerkbroek:

  • de kleur wit in de range
  • Een elestische band in de taille
  • Gereedschaps lussen
  • Functionele zakken
  • 3 sticks naden
  • uitlegbare dubbele zoom in de broekspijpen

Een populaire schilders werkbroek, heeft meerdere functionele zakken3-voudige gestikte nadenzakken voor kniebeschermers en een elastische band in de taille. Door de uitlegbare dubbele zoom in de broekspijpen kan de werkbroek eenvoudig 3cm langer gemaakt worden. Handig voor lange mensen.

Waarom is deze schilderkleding vaak wit?

Schilderskleding is wit omdat witte verfspatters niet opvallen op witte kleding. Wit is daarom gekozen voor de kleding, aangezien witte verf de meest gebruikte verf is. Met onze DASSY schilderskleding lijn hebben we een uitgebreide schilderskleding collectie.  Bewegingsvrijheid, functionaliteit en duurzaamheid staan hierbij centraal. Zodat wij schilders en stukadoors optimaal kunnen biedingen. 

Van schildersoveralls tot schildersjassen

De werkkleding is voorzien van veel zakken om kwasten en andere toebehoren in op te kunnen bergen. Hierbij hoort bijvoorbeeld een verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, een plamuurmes-/duimstokzak en een messenhouder. Met onze schildersoveralls, schildersjassen en schildersbroeken haal je per ongeluk gemorste verf weer gemakkelijk uit je werkkleding.  De broeken en overalls beschikken over verstevigde kniezakken van cordura, waarin je jouw kniebeschermers kunt plaatsen.