Permanente lenzen, veilig en effectief!

P

Het dragen van een bril of contactlenzen is niet altijd even leuk en handig. Daarom gaan veel mensen op zoek naar alternatieven, zoals behandelingen die ervoor zorgen dat je weer scherp kunt zien zonder deze hulpmiddelen. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het laten plaatsen van permanente lezen? Dit is de ideale behandeling om weer goed te kunnen zien. Veilig en zeer effectief.

Artiflex lens
De Artiflex lens lijkt een beetje op een contactlens, maar is veel kleiner en dunner. Deze lenzen worden dan ook niet op het oog geplaatst, maar in het oog. Er wordt hiervoor een klein sneetje gemaakt in het hoornvlies, zodat het lensje aangebracht kan worden. Zodra je ogen genezen zijn, zorgen de lensjes ervoor dat je weer optimaal kunt zien, zonder dat je er zelf nog iets voor hoeft te doen. Je kunt de lensjes gewoon laten zitten en hebt er geen omkijken meer naar. Artiflex lenzen zijn een zeer veilig alternatief voor een ooglaser behandeling en er wordt niets beschadigd aan je hoornvlies.

De behandeling
Voordat je inplant lenzen kunt laten plaatsen vindt er een uitgebreid vooronderzoek plaats. Er wordt dan voornamelijk gekeken naar het soort permanente lens dat je nodig hebt. Het is afhankelijk van je ogen en de sterkte welke kunstlenzen je nodig hebt. De behandeling zelf is binnen een mum van tijd gebeurd. Binnen 20 minuten sta je weer buiten en je ogen zullen zich snel herstellen.

De voordelen
Iedereen komt in aanmerking voor implant lenzen, welke leeftijd of sterkte je ook hebt. De resultaten van de behandeling zijn perfect, zowel op korte termijn als op lange termijn. Je ogen blijven intact en de lensjes kunnen zonder problemen weer verwijderd worden als je dit wilt. Kom voor meer informatie gerust eens langs bij een Artilens kliniek bij jou in de buurt.