Taaltraining Nederlands voor bedrijven

T

Is het voor u of uw werknemers van belang om de Nederlandse taal tot in de puntjes te beheersen? Dan biedt een taaltraining Nederlands voor bedrijven waarschijnlijk uitkomst. Goed Nederlands spreken en schrijven lijkt vaak vanzelfsprekend, maar dit is het niet altijd. Terwijl goede spelling toch erg belangrijk is voor de indruk die wordt achtergelaten. Daarom kan het soms noodzakelijk zijn om een goede taaltraining Nederlands te volgen.

Samengesteld voor u

Als u een Nederlandse taalcursus volgt, dan wilt u hierin alle kennis aangeboden krijgen die u nodig heeft om uw functie goed te kunnen vervullen. Daarom is het prettig als de taaltraining specifiek gericht is op de branche waarin u werkt. Hiervoor kunt u terecht bij The Square Mile. Bij ons taleninstituut zijn we gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen op maat. Bij ons geen kant en klare taalcursussen, maar een training die samengesteld is aan de hand van uw functie, wensen en leerdoelen.

Intakegesprek

Voordat uw taaltraining bij The Square Mile van start gaat, zullen onze trainers met u in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek kunt u precies laten weten welke vaardigheden u wilt leren tijdens de taalcursus. Wanneer dit duidelijk is kan uw trainer de perfecte taaltraining voor u samenstellen. Tijdens uw taaltraining krijgt u de juiste leermiddelen aangeboden om zo effectief mogelijk de gewenste vaardigheden onder de knie te krijgen. Ook kunt u rekenen op voldoende individuele begeleiding van uw trainer.

Legio mogelijkheden

Naast een taaltraining Nederlands kunt u bij The Square Mile ook terecht voor cursussen in vele andere talen. Wij bieden veel mogelijkheden om taalcursussen te bieden die helemaal passen bij uw bedrijf en leerbehoeften. Neem eens een kijkje op onze website, bekijk een voorbeeldtraining technisch Engels, of neem contact met ons op zodat wij met u de mogelijkheden kunnen doornemen.