Bekijk hier drie verrassende toepassingen van verf voor binnen en buiten je huis

B

De toepassing van verf voor het schilderen van ramen en deuren kennen we allemaal. Dit is dan in een of enkele kleuren en voor een lange periode. Maar er is nu ook soort verf dat het mogelijk maakt om jouw interieur vaker van kleur te veranderen zonder daarvoor steeds weer nieuwe verf te hoeven gebruiken. Ook is er een type verf die ervoor zorgt dat jouw trap veiliger is in gebruik zonder extra toevoegingen te doen aan de traptreden. Je leest in dit artikel welke verven dit zijn en hoe dit mogelijk is.

Verf om iedere egale oppervlakte om te toveren tot een canvas

De speciaal ontwikkelde verf genaamd Sigma Memo Paint kan elke willekeurige ondergrond tot een whiteboard omtoveren. Dit is toe te passen op watergedragen muur- en lakverf. Vervolgens kan je hierop de mooiste tekeningen maken met whiteboard stiften en krijtmarkers (als dit maar geen permanente markers zijn). Wanneer je kinderen hebt is dit hartstikke leuk, omdat deze zich lekker uit kunnen leven op bijvoorbeeld de gehele muur. Ook meubels die egaal zijn, zoals een tafel, kun je verven en daardoor versieren met een kleuren van stiften. Maar denk ook aan plantenpotten en kasten enzovoorts. Zo kan je elke keer je interieur van sfeer veranderen. Ook hele praktische dingen kun je hierop kwijt zoals een boodschappenlijstje of wat je deze week gaat eten.

Uw trap antislip te maken

De tweede verf die echt een toevoeging kan zijn voor je huis is de Sigma Trapverf Satin. Dit is een harde anti-slip lak die ervoor zorgt dat je niet snel uitglijdt op de trap. Als bijvoorbeeld je kind hard naar boven rent op sokken dan zorgt deze verf op de treden namelijk voor meer grip.

Uw gevel zowel in winter als herfst te kunnen beschilderen

Ook is er een hele duurzame verf die goed bijgehouden kan worden gedurende het hele jaar (4 seizoenen onderhoud). Dit is de Sigma Allure Gloss verf die tot wel 10 jaar ‘’schildervrij’’ is. Deze verf is ook verwerkbaar als het wat warmer of kouder is, want de grenzen liggen tussen de 0 tot 30°C. Hierdoor kan je deze verf prima gebruiken om in de winter of herfst iets deels of geheel (opnieuw) te schilderen.

Sigma verf

Ben je nog op zoek naar Sigma Verf voor jouw woning? Kijk dan hier voor goedkope Sigma verf.