De woontrends van Meubels Waddinxveen op een rijtje

D

Bepalend voor de woontrends van komend jaar zijn de internationale vakbeurs voor interieur- en project textiel in Frankfurt en de beurs in Keulen. Zo worden er lezingen gehouden door trendwatchers en weet je precies welke kleuren, materialen en wensen de klant graag terug ziet.

Benieuwd welke kleuren, materialen en wensen er volgend jaar aan bod komen? Lees dan snel dit artikel van Meubels Waddinxveen!

Meubels Waddinxveen – trends 2019/2020

De wereld verandert en technologie speelt een steeds grotere rol in ons leven. Dit zie je ook terug in hoe we omgaan met de ruimte waar we in leven. In onze drukke en snel veranderende samenleving is komend jaar behoefte aan bewust leven, en vertrouwen hebben in relaties maar ook welzijn staat hoog. In onze woning gaan we op zoek naar rust en mindfulness, onze mentale gezondheid krijgt steeds meer aandacht. Als laatste vinden we duurzaamheid steeds belangrijker.

De nieuwe collectie van meubels Waddinxveen zal hier op in spelen met minimalistische vormen en lichte kleuren. De vormen zijn mooi rond en de textiel is biedt comfort, warmte en is enorm aaibaar.

Naast alle lichte kleuren en minimalistische vormen zien we verrassend genoeg ook het verleden terug komen met warme kleuren als oker geel en donkergroen. Dit zijn allemaal aanverwante aarde tinten en staan voor luxe en nostalgie.

De laatste trend was vrolijk en opvallens en enorm speels, met drukke patronen en felle kleuren. De inspiratie voor deze trend komt uit de jaren ’80. Materialen kunnen mat zijn en worden gecombineerd met glans.

Bezoek de showroom van Meubels Waddinxveen

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie van Meubels Waddinxveen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom, een medewerker staat klaar om je verder te helpen. Ons adres en openingstijden lees je terug op onze website. Hier vind je ons telefoonnummer mocht je nog vragen hebben.