Toepassing van natuursteen voor buiten

T

Natuursteen is een materiaalsoort dat zeer geschikt is om buiten toe te passen. Er zijn dan ook talloze mogelijkheden voor het toepassen van natuursteen buitenshuis. Denk hierbij aan tegels, grind en sierstenen, maar ook aan zwembadranden, vijverranden, beelden en brievenbussen. Door de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken kunt u uw natuurstenenproducten optimaal beschermen tegen vocht en vuil. Zo kunt u een leven lang genieten van uw natuurstenen producten.

Natuurstenen terras

Een natuurstenen terras geeft een unieke en exclusieve uitstraling aan uw tuin. Er zijn talloze soorten natuurstenen tegels, grind en sierstenen te verkrijgen zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Van grote, strakke tegels tot kleine klinkers die een speels geheel geven aan het terras. Natuursteen is een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is, het verschil kan minimaal zijn bijvoorbeeld een klein kleur of structuur verschil. Het mooie hiervan is dat geen enkel product identiek is en je dus altijd een uniek en exclusief product hebt.

Tuinaccessoires

Zwembad- en vijverranden zijn vaak verkrijgbaar in dezelfde uitvoering als de bestrating. Het geeft namelijk een mooie en harmonieuze uitstraling aan de tuin wanneer de randen van een zwembad of vijver gelijk zijn als de betrating of stapelmuurtjes. Spelen met diverse kleuren geeft een speels effect aan het geheel. Kiezen voor dezelfde materiaalsoort en eventueel kleur maakt dat de gehele tuin één geheel lijkt.  Daarnaast zijn er ook prachtige accessoires voor in de tuin vervaardigd van natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brievenbussen en fonteinen.

Onderhoud

Om de duurzaamheid en het uiterlijk van natuurstenenproducten te optimaliseren wordt er geadviseerd gebruik te maken van de juiste onderhoudsmiddelen. Biona is een zeer geschikt onderhoudsmiddel. Biona is 100% biologisch en beschermd de natuursteenproducten tot maar liefst 20 jaar tegen vocht en vuil. Biona wordt geadviseerd omdat dit product 100% biologisch afbreekbaar is en daardoor ongevaarlijk is voor mensen, planten en dieren. Vele andere onderhoudsmiddelen voor natuursteen zijn op basis van teflon of siliconen en is dus niet biologisch afbreekbaar. Juist omdat natuursteen een natuurproduct is, is het ten zeerste aan te raden biologische producten te gebruiken voor het onderhoud.

Natuursteen is een prachtig product voor buiten. Het geeft een exclusieve en unieke uitstraling. Doordat het een natuurproduct is is er geen enkel product hetzelfde. Er zijn talloze mogelijkheden voor natuursteenproducten voor buiten.