Verf online bestellen, is dat wel ok?

V

Jazeker! Een stuk voordeliger dan bij de verfwinkel om de hoek.
Verf365.nl is de webwinkel van schilderbedrijf Zuiderent uit ’s Gravendeel. Het bedrijf is opgericht in 1905 en heeft zelfs de titel ‘Hofleverancier’ mogen ontvangen! Bij de online verf winkel zijn enkel A-kwaliteit verfmerken en producten te verkrijgen. Een greep uit de collectie:

  • Boonstoppel verf; de verf met monumentale kwaliteit.
  • Sigma verf, ouderwets goede verf voorzien van vernuftige, moderne technologie.
  • Aquamaryn verf, duurzaam en voorzien van schone, natuurlijke materialen.

De gekozen verf kunt u nagenoeg in iedere kleur thuisgestuurd krijgen. De slimme kleurkiezer helpt u bij uw keuze. De meeste verf en materialen zijn op voorraad en plaatst u een bestelling voor 17.00 uur? Dan kunt u de volgende dag beginnen met verven! Vanaf €100,- worden geen verzendkosten gerekend.
Bekijk ook eens de onafhankelijke reviews van degene die u voor zijn gegaan!

Verf bestellen en antwoord op al uw vragen.
Naast het goedkoop bestellen van verf en verfproducten helpen de bekwame medewerkers u graag bij al uw vragen. Heeft u kleur advies nodig of bent u benieuwd naar het verschil tussen Sigma S2U gloss en Sigmapearl Clean Matt? Wij helpen u graag. Kijk voor meer informatie eens op de website: www.verf365.nl. De website staat tevens vol met handige tips en instructies. Bijvoorbeeld over het schilderen van de trap of het kiezen van de juiste kleur. Veel verfplezier!