Vloer renovatie

V

Ben je jouw vloer beu? Of heb je al jaren een houten vloer maar is de kans op splinters inmiddels zo groot dat je ervoor gekozen hebt om een nieuwe vloer te nemen? Een vloer renoveren lijkt weinig werk doordat wanneer je een klusbedrijf inhuurt het vaak binnen een dag of twee al gedaan is. Echter is dit meer werk dan de meeste mensen denken. Dit begint allemaal al bij de voorbereiding en het maken van een plan van aanpak.

Weghalen van tegels

Waar het natuurlijk allemaal begint bij de voorbereiding waarin je om de tafel gaat met een specialist om te kijken wat er mogelijk is en wat mooi is voor in jouw huis. Vervolgens koop je juiste tegels in en wat belangrijk is, is dat je de juiste hoeveelheid koopt en meerekenend dat een aantal ook gebroken zullen worden voor in de lastige hoeken. Vervolgens begint het allemaal bij het verwijderen van de oude tegels of vloer, wanneer je handig genoeg bent om dit zelf te doen bespaar je kosten en kan gedaan zijn op je vrije zondag. Zo zorg je ervoor dat alles check voor het plaatsen van de toekomstige vloer

Plaatsen van tegels

We zijn aangekomen bij het moment dat jouw nieuwe vloer geplaatst moet worden. Nu sta je direct voor een lastige keuze, we gaan er in deze situatie even vanuit dat je handig genoeg bent om de vloer zelf te plaatsen. Nu sta je voor de keuze om de vloer ook daadwerkelijk zelf te plaatsen of om het toch te laten plaatsen door bijvoorbeeld ene tegelzetter bij jou in de buurt zoals tegelzetter Veldhoven. Om zo zekerder te zijn dat alles ├ęcht netjes gebeurt en er straks zeker een vloer ligt zonder eventuele hoogteverschillen etc. Eenmaal deze knoop doorgehakt kun je uitkijken naar een nieuwe vloer en een mooie renovatie voor je huis.